Featured Create an Ad
Featured Create an Ad

Blogs » Personal » Sverige Landsholdstrøje

Sverige Landsholdstrøje

 • Sverige Landsholdstrøje, Getafe Trøje 2021/2022

   

  billige fodboldtrøjer børn

  gerne tilbyde sin oprigtige undskyldning


  Cesc Fabregas er blevet udelukket fra at

  den spanske internationale, sportmaster fodboldtrøjer et £75 offertillæg

  Eks-Chelsea- og Arsenal-fodboldspilleren Cesc Fabregas er blevet udelukket fra at køre i seks måneder for at køre 68 km/t i en 40 km/t-zone, rapporterer BBC News.

  Den spanske internationale, 32, blev fanget af politiets hastighedsregistreringsanordning i det sydvestlige London den 4. december.

  Sverige landsholdstrøje Men Fabregas, som nu spiller for den franske Ligue 1-klub AS Monaco, sagde senere til betjentene, at "jeg gik ikke så hurtigt", hørte Wimbledon Magistrates Court.

  Fabregas, som allerede havde seks point på sin licens, blev udelukket, efter at forseelsen tilføjede yderligere seks point til den.

  Getafe Trøje 2021/2022 Anklager Luke Bowyer fortalte retten, at Fabregas den 4. december sidste år blev målt i en grå Land Rover på en sektion af A3 nær Wandsworth i det sydvestlige London.

  Som repræsentant for Fabregas sagde Natalie Bird, at han "vil gerne tilbyde sin oprigtige undskyldning og anger" for lovovertrædelsen, som var resultatet af et "øjeblikkeligt koncentrationsfald".

  Domsudmålingen sagde distriktsdommer Andrew Sweet, at han tog hensyn til Fabregas' skyldige erkendelse, men sagde, at sektionen af ​​vejen kunne blive "ekstremt travl".

  Fabregas, som ikke deltog i torsdagens høring på grund af "arbejdsforpligtelser i Monaco", blev også dømt til at betale £135 i omkostninger og et £75 offertillæg.

  magliette manchester united

  koeman deutschland trikot